Onze Vloersystemen

Het Epofloor assortiment bestaat uit een uitgebreide reeks industriële vloeren waarvan de afwerking kan worden aangepast aan elke specifieke behoefte. Epofloor is een naadloze tweecomponentenvloer op harsbasis met een zeer goede chemische weerstand en een zeer grote drukvastheid.

Het oppervlak kan variëren van glad en effen tot ruw en antislip. Nog een ander voordeel van Epofloor zijn de antistatische eigenschappen. Epofloor is niet alleen gemaakt voor zware belastingen en druk verkeer, maar is ook mooi en prettig om te belopen. Daarbij ontstaat zeer weinig stof , wat deze vloeren bij uitstek geschikt maakt voor drukkerijen en hygiënische toepassingen in de levensmiddelen industrie. Dankzij het zachte oppervlak neemt het aantal rugklachten van werknemers opvallend af.

Epofloor is ideaal voor elke omgeving – van zwaar belaste productievloeren tot representatieve showrooms. Met zijn vlakke en homogene oppervlak verleent Epofloor aan elke omgeving een professioneel imago.

Wanneer u op zoek bent naar een naadloze vloer die elke willekeurige belasting verdraagt en kostenoverwegingen minder urgent zijn, dan is een Polycrete vloer voor u de juiste keuze. Polycrete is bestand tegen elke willekeurige belasting, of die nu afkomstig is van vrachtwagens, heftrucks of zware voorwerpen.

Polycrete is ook bestand tegen alle soorten chemicaliën en kan zonder nadelige gevolgen zelfs met hoge druk of stoom tot 130 graden Celsius worden gereinigd. Mede op grond van deze eigenschappen wordt Polycrete in diverse landen toegepast in abattoirs, bakkerijen, zuivelfabrieken en op andere plaatsen waar productieverlies door vloerproblemen eenvoudig ondenkbaar zijn. Op verzoek zijn Polycrete vloeren tevens leverbaar in speciale antistatische uitvoeringen en als dunne coating.

Acrydur is een naadloze vloer op harsbasis met unieke eigenschappen. In de afgelopen 30 jaar is de naam Acrydur synoniem geworden voor de allerbeste uitvoering van dit type vloeren. Deze populariteit is te danken aan het feit dat Acrydur flexibel en slijtvast is en bestand tegen een groot aantal chemicaliën.

Acrydur vloeren kunnen worden gelegd in elke gewenste kleur. Daarbij kan de oppervlaktestructuur variëren van glad tot antislip. Acrydur wordt toegepast voor het leggen van grote naadloze vloeren zonder enig gevaar voor scheuren of schilferen. Naar gelang uw individuele wensen kunnen speciale effecten zoals bedrijfsnamen of logo’s worden toegevoegd.

Interesse in onze vloeren?

Neem contact met ons op voor een offerte!