Onze Vloersystemen

Het Epoxy assortiment bestaat uit een uitgebreide reeks industriële vloeren waarvan de afwerking kan worden aangepast aan elke specifieke behoefte. Epoxy is een naadloze tweecomponentenvloer op harsbasis met een zeer goede chemische weerstand en een zeer grote drukvastheid.

Het oppervlak kan variëren van glad en effen tot ruw en antislip. Nog een ander voordeel van Epoxy zijn de antistatische eigenschappen. Epoxy is niet alleen gemaakt voor zware belastingen en druk verkeer, maar is ook mooi en prettig om te belopen. Daarbij ontstaat zeer weinig stof , wat deze vloeren bij uitstek geschikt maakt voor drukkerijen en hygiënische toepassingen in de levensmiddelen industrie. Dankzij het zachte oppervlak neemt het aantal rugklachten van werknemers opvallend af.

Epoxy is ideaal voor elke omgeving – van zwaar belaste productievloeren tot representatieve showrooms. Met zijn vlakke en homogene oppervlak verleent Epoxy aan elke omgeving een professioneel imago.

Wanneer u op zoek bent naar een naadloze vloer die elke willekeurige belasting verdraagt en kostenoverwegingen minder urgent zijn, dan is een Polyurethaan vloer voor u de juiste keuze. Polyurethaan is bestand tegen elke willekeurige belasting, of die nu afkomstig is van vrachtwagens, heftrucks of zware voorwerpen.

Polyurethaan is ook bestand tegen alle soorten chemicaliën en kan zonder nadelige gevolgen zelfs met hoge druk of stoom tot 130 graden Celsius worden gereinigd. Mede op grond van deze eigenschappen wordt Polyurethaan in diverse landen toegepast in abattoirs, bakkerijen, zuivelfabrieken en op andere plaatsen waar productieverlies door vloerproblemen eenvoudig ondenkbaar zijn. Op verzoek zijn Polyurethaan vloeren tevens leverbaar in speciale antistatische uitvoeringen en als dunne coating.

Acrylaat is een naadloze vloer op harsbasis met unieke eigenschappen. In de afgelopen 30 jaar is de naam Acrylaat synoniem geworden voor de allerbeste uitvoering van dit type vloeren. Deze populariteit is te danken aan het feit dat Acrylaat flexibel en slijtvast is en bestand tegen een groot aantal chemicaliën.

Acrylaat vloeren kunnen worden gelegd in elke gewenste kleur. Daarbij kan de oppervlaktestructuur variëren van glad tot antislip. Acrylaat wordt toegepast voor het leggen van grote naadloze vloeren zonder enig gevaar voor scheuren of schilferen. Naar gelang uw individuele wensen kunnen speciale effecten zoals bedrijfsnamen of logo’s worden toegevoegd.

DECORFLOORSTYLING GROUP

GLAD OF ANTISUP

De praktijkvereisten ten aanzien van industriële vloeren kunnen sterk uiteenlopen. De ene gebruiksvorm vergt een zeer glad vloer op pervlak, de andere toepassing vereist een zeer sterke antislip structuur. Decorfloorstyling Group levert vloeren die aan de meest extreme eisen van beide uitersten voldoen. Voor een veilig en glad verloop van het dagelijks werk.

HYGIËNISCH

In de meest uiteenlopende bedrijfstakken – van de voedingsmiddelensector tot de high-tech industrie – is hygiëne een absolute prioriteit. De vloer vormt daarbij letterlijk en figuurlijk de “bottom line”. Decorfloorstyling Group vloeren worden overal toegepast vanwege hun uitzonderlijke hygiënische eigenschappen. Als het aan Decorfloorstyling Group lig, kunt u van de vloer eten.

BESTAND TEGEN CHEMICALIËN

Waar gewerkt worden met chemicaliën, stelt dit specifieke eisen aan de productievloer: deze moet zuur- en of basebestendig zijn en grondig gereinigd kunnen worden. Decorfloorstyling Group levert vloeren op basis van verschillende kunststofverbindingen, naar gebruiksbehoefte samengesteld voor optimale chemische resistentie. Kortom een vloer die u nooit zult bezuren.

BESTAND TEGEN ZWARE BELASTING

Naast intensief gebruik moet een vloer in menige bedrijfstakken ook zware mechanische belasting kunnen doorstaan. De verschillende kunststof vloersamenstellingen van Decorfloorstyling Group bieden een stevige ondergrond voor zelfs de meest zware industriële activiteiten. Een vloer van Decorfloorstyling Group tilt nu eenmaal niet snel ergens te zwaar aan.

EXTREEM SLIJVAST

Industrievloeren worden intensief gebruikt, evenals winkelvloeren, vloeren in grootkeukens, bakkerijen, slagerijen enzovoort. Decorfloorstyling Group vloeren vormen een stevig fundament onder elk bedrijfsproces en zijn uiterst slijtvast. Een investering die u jarenlang rendement oplevert.

En, bovenal vele jaren vaste vloer onder uw voeten.

COMPLEET WATERDICHT

Vloeistoffen die vrijkomen bij het productieproces of gebruikt worden om de vloer nadien te reinigen moeten snel en efficiënt kunnen worden afgevoerd. Dat vraagt om een vloer die 100% vloeistofdicht is en kan worden aangelegd met naadloze goten en afvoermogelijkheden. Een Decorfloorstyling Group vloer biedt uitkomst. Zelfs het aanbrengen van de vloer verloopt vloeiend.

HITTEBESTENDIG

Of nu sprake is van een productieproces waarbij verhitting plaatsvindt, of van intensieve reiniging met vloeistoffen van hoge temperatuur, een vloer moet ertegen kunnen. Vloeren van Decorfloorstyling Group kunnen zeer hittebestendig worden uitgevoerd, zodat ze bestand zijn tegen de meest verhitte werksituaties. Kortom, een vloer die nergens warm of koud van wordt.

DECORFLOORSTYLING GROUP – D’R KAN ER MAAR ÉÉN DE BESTE ZIJN!

Interesse in onze vloeren?

Neem contact met ons op voor een offerte!