Over Decor Floor Styling

Het bedrijf houdt zich tegenwoordig bezig met bijna elk type vloer. Het werkgebied spreidt zich uit over heel Europa en regelmatig daarbuiten, zoals Turkije, Japan en Amerika. We specialiseren ons in design vloeren met logo’s, kleuren, sjablonen en zelfs beton-design. Wij zijn actief op zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij richten ons hoofdzakelijk op drie typen vloeren:

  • Epoxy vloeren
  • Polyurethaan vloeren
  • Acrylaat vloeren
  • Beton Design

DECORFLOORSTYLING GROUP

Onderneming en producten

DECORFLOORSTYLING GROUP is al meer dan 30 jaar toonaangevend in de ontwikkeling van moderne naadloze vloeren. En nog steeds zijn de producten van Decorfloorstyling Group essentieel voor bedrijven die op kwaliteitsgebied geen compromissen wensen te sluiten. Na een gedetailleerde opname ter plaatse specificeren wij voor u een vloersysteem dat aan al uw vereisten voldoet. Onze oplossingen zijn sterk verschillend – omdat alle vloeren verschillend zijn, afhankelijk van hun gebruik. Talloze brugdekken, vloeren en coatings in Europa dragen het stempel van Decorfloorstyling Group. Al aan het begin van de jaren zeventig introduceerde Decorfloorstyling Group overal in Europa naadloze vloersystemen.

Geschikt voor een veelheid van toepassingen

Al sinds het begin heeft Decorfloorstyling Group via laboratoriumonderzoek haar succes verder uitgebouwd door voortdurend nieuwe producten te ontwikkelen. Dit stelt ons in staat om voor elk gebruik de juiste oplossing te bieden, ongeacht de omstandigheden. Door de grote keuze aan merken is altijd een passend advies mogelijk. De hechting aan de onderlaag is van groot belang voor de levensduur van een vloer. Onlangs heeft Decorfloorstyling Group op dat gebied een nieuw product aan het assortiment toegevoegd – Decorfloorstyling Group. Deze nieuwkomer voorziet vloeren van een perfecte onderlaag en kan tevens fungeren als duurzame topvloer in onverwarmde opslagruimten.

U kunt Decorfloorstyling Group vinden in: Benelux, Duitsland, Polen, Spanje.

Onze Klanten

Wij bieden prachtige & duurzame vloeren voor bedrijven in alle industrieën maar ook particulieren.